Annak, aki weboldalt üzemeltet nem árt tisztában lenni az emberek keresési szokásaival. Az a weboldal tulajdonos, aki tudja hogyan működnek a keresési szokások a Google-ban, az nagy előnyben van a konkurenciáival szemben, hiszen weboldalát a keresési szokásoknak megfelelően tudja alakítani. Az elmúlt években jelentősen megváltoztak az emberek információszerzési szokásai. Ez a Google által kiadott év végi jelentésekből és a nyilvánosságra hozott adatokból pontosan látható.

MINDENT a neten keresünk

Az emberek az információ szerzésre használják a keresőket, ez tény. Minden évben több, mint 1000 milliárd keresőszót használunk világszerte. Ráadásul minden száz kifejezésre jut 15 olyan keresőszó vagy kifejezés, amelyre korábban még senki nem keresett. Míg korábban más médiumok, a televíziók és az újságok voltak a vezetők, addigra ma már az emberek szinte kizárólag Google keresőjében keresnek rá mindne információra. Mára már kijelenthető, hogy a Google alapvetően megváltoztatta világunkat.

Miért készítsünk weboldalt?

A fenti statisztikák magukért beszélnek. Az emberek minden az interenet keresnek, legyen szó fodrászról, gyógyszerről, vagy háziállatról, amire csak rá lehet, arra rá is keresnek. Így valójában már elengedhetetlen egy vállalkozás életében, hogy az weboldallal rendeklezzen. Annak a cégnek, akinek nincs honlapja ma már komoly hátrányban van versenytársaival szemben, kínáljon akár terméket, szolgáltatást vagy bármi mást.

Ha azonban tanácstalan vagy, esetleg nem tudod hogy fogj hozzá a weboldalkészítéshez, akkor itt az idő, hogy felvedd a kapcsolatot szakembereinkkel.

Maradj velünk fókuszban!

Mi folyamatosan figyeljük a vállalkozói léttel kapcsolatos változásokat, lehetőségeket!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Szeretnéd ha vállalkozásod a csúcsra törne?

vedd fel velünk a kapcsolatot!

AIOP_ajánlat